Компютърен Хардуер

Porsche Design и AOC съчетават функционалност и дисплей технологии

Иван Гайдаров

Porsche Design и AOC установиха партньорство, което комбинира всеобхватната и функционална дизайнерска философия на Porsche с върховата дисплей технология на AOC. Заедно те ще предложат геймърски монитори на пазара, които са разработени за геймъри, търсещи най-висока производителност, но и прогресивен, стилен външен вид за своята машина. Първият Porsche Design AOC AGON гейминг монитор ще бъде пуснат през есента на 2020 г.

Марката Porsche Design е синоним на ексклузивни лайфстайл продукти. Изчистената дизайнерска философия на компанията означава оптимизиране на форма и функция чрез откриване на иновативни решения. AOC е подразделение на TPV Technology, най-големият производител на LCD монитори в света. Благодарение на своите дисплеи AOC Gaming и премиум линията AGON, AOC държи първа позиция на световния пазар на монитори за игра.

С това стратегическо партньорство, Porsche Design навлиза на бързорастящ пазарен сегмент - глобалният обем на геймърските монитори с честота на опресняване 144Hz и повече нарасна с 76% година за година в края на 2019-а.

"Porsche Design предлага ексклузивен набор от потребителска електроника и геймингът е един от най-бързорастящите пазари в сектора. Геймърските монитори перфектно допълват нашето портфолио от вдъхновени от технологиите лайфстайл продукти и ние сме въодушевени да си сътрудничим с такъв силен и наложен партньор като AOC, една от водещите глобални марки на пазара на дисплеи", коментира Ян Бекер, CEO на Porsche Design.

"Горди и развълнувани сме от това сътрудничество с такъв фантастичен партньор като Porsche Design. Тяхното дизайнерско наследство върви перфектно с нашата върхова дисплейна технология. Вярваме, че заедно, благодарение на нашите чудесни и уникални монитори, ще можем да дадем на геймърите по целия свят недостижимо преживяване в игрите", добавя и Нико Верньов, SVP Branded Business в TPV Technology.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X