Компютърен Хардуер

Прераждането на една икона: Bang & Olufsen анонсираха новата Beosound A1

Computer World

Bang & Olufsen анонсираха второто поколение Beosound A1 - една от най-награждаваните портативни Bluetooth колони на датската луксозна аудио марка - преработена така, че да включва цял арсенал от подобрения в производителността и дизайна. Beosound A1 от второ поколение се предлага с изискан, по-тънък дизайн, който е напълно прахо- и водоустойчив, има значително удължен живот на батерията с до 18 часа време за възпроизвеждане при типичен обем на звука, преработен потребителски интерфейс и - за пръв път при Bluetooth колоните - вграден Alexa гласов асистент. По-мощен и лесен за използване - най-добрият просто стана още по-добър.

"Клиентите ни обичаха първия ни модел A1 заради комбинацията му от минималистичен дизайн, преносимост, мощен звук и вградения спийкърфон, който направи лесни и забавни разговорите със семейството и приятелите. Новият Beosound A1 надгражда тези характеристики и ги подобрява по всякакъв значим начин", казва Christoffer Østergaard Poulsen, Вицепрезидент Продуктов Мениджмънт в Bang& Olufsen.

Изискан и по-тънък дизайн
Beosound A1 запазва елегантната си форма и уникални контури, оживени в сътрудничество с известен датски индустриален дизайнер. Второто поколение е със 7 процента по-леко от оригинала, изглежда свежо и в същото време елегантно, с малко по-лек корпус. Основата е заострена и създава впечатление, че колонката левитира, въпреки разликата от само 0,85 мм във височината. Кожената каишка - стилен аксесоар, който допълва лесната й преносимост - сега има нов таг, който гарантира, че Beosound A1 остава един от най-универсалните продукти с опции за окачване.

Бутоните са преработени с цел да подобрят цялостното взаимодействие с потребителите. Сега поставени по-близо до каишката за още по-лесен достъп, бутоните разполагат с по-големи и по-ясни символи. В същото време LED индикаторът е преместен в горната част на колонката, което значително подобрява видимостта му от всички ъгли.

Вътре в Beosound A1 ще откриете два наново проектирани драйвера за още по-чист 360-градусов звук: 3,5-инчов алуминиев конусoвиден мидуфър, използващ мощна неодимова магнитна система, копринен 3/4-инчов куполов високочестотен говорител и подобрено DSP филтриране, захранвани от чифт 30-ватови усилватели от клас D. Сега говорителят се предлага с aptX адаптивен кодек за още по-добро безжично изживяване.


Прераждането на една икона: Bang & Olufsen анонсираха новата Beosound A1


Първият в света изцяло Bluetooth гласов асистент
Новият Beosound A1 от второ поколение е първият Bluetooth високоговорител, който включва напълно интегриран Alexa гласов асистент, улесняващ достъпа до музика, изпробване на нова рецепта или игра със семейството. Използвайки технологията Far Field, Alexa може да се активира на разстояние до 5 м в зависимост от условията в стаята и да остане в готовност до 3 часа след изключване. И като всички добри помощници, Beosound A1 е надежден - най-новият Bluetooth кодек 5.1 гарантира отлична свързаност и най-голяма точност.

Отлична работа на батерията
Новият Beosound A1 предлага значително подобрение в живота на батерията. Сега Beosound A1 може да се похвали с до 18 часа време за слушане при нормална сила на звука от 70 dB, в сравнение с 4 часа при първото поколение, и до 48 часа при умерена сила на звука (55 dB) в сравнение с 24 часа в първото издание. Освен това, нова LED система предупреждава за ниска мощност и се свързва лесно с приложението Bang & Olufsen, за да покаже състоянието на батерията.

Изцяло водоустойчива на дълбочина до 1 метър
Второто поколение Beosound A1 разполага с IP67 сертификат за сигурност в ситуации, в които говорителят е изложен на влиянието на вода и прах. IP67 означава, че колонката е устойчива на потапяне във вода на дълбочина до 1 м за до 30 минути, и е обезопасена от влиянието на пясък и прах, за да може да се наслаждавате на любимата си музика край басейна и на плажа.


Прераждането на една икона: Bang & Olufsen анонсираха новата Beosound A1


Три микрофона за разговори с превъзходно качество
А1 от второ поколение разполага с масив от три микрофона, гарантирайки значително подобрение в чистотата на разговорите, когато използвате Beosound A1 като спийкърфон. Разговорите с приятели и близки вече са толкова забавни и лесни, а Microsoft Swift Pair, както и Google Fast Pair улесняват настройките при използване на колонката за конферентни разговори в бизнеса.

Цени и наличности
Beosound А1 (RRP 250 EUR, 200 GBP, 350 CHF, 2000 DKK) се предлага в два цвята: Black Anthracite и Grey Mist и е достъпна за поръчки онлайн, в избрани ритейл обекти и в магазините на Bang&Olufsen от 14 май. Освен Beosuound 1 в склада на ASBIS вече е налично и почти цялото продуктово портфолио на бранда. За да научите повече, се включете в дискусията с @bangolufsen в Instagram, Facebook, Twitter и YouTube, използвайки #BeosoundA1.

Съдържание на ASBIS
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X