Компютърен Хардуер

АСБИС стартира дистрибуция на енстусиастките решения за охлаждане KINGPIN

Александър Главчев

От месец май АСБИС добави още един марка към продуктовото си портфолио - KINGPIN Cooling. Компанията предлага решения за екстремно охлаждане на хафуер, предназначени за овърклокъри - ентусиасти, с помощта на въздушно или водно охлаждане се опитват да изцедят и последния мегахерц от системите, сглобени най-често от самите тях.

Съществува тази група от потребители традиционните охлажания не са достатъчни. Когато се занимавате с бенчмаркинг, въздухът и водата просто не могат да сосигурят необходимата производителност. Тези "луди" овърклокъри наистина стигат до крайности, използвайки за охлаждане сух лед (с ацетон за подпомагане разпространението на студа) и течен азот.

За тях са и продуктите на KINGPIN Cooling - комплекти T-rex за охлаждане с течен азот, термопасти и термоподложки,както и разнообразие от аксесоари. Към момента в склада на АСБИС са на разположение KPx термопасти с изключително висока топлопроводимост, и не-електропроводими - за по-голяма безопасност на хардуера.

"За по-незапознатите Vince Lucido, по-известен като KINGPIN, е най-екстремния овърклокър на PC хардуер сцената и от близо 10 години държи рекорда на почти всяка генерация. Радвам се, че чрез АСБИС може да предложим продукти, налични до момента само за американския пазар, и с това продължаваме да подпомагане хардуерните ентусиасти в България. KPx е за всеки, който иска мамксимум производителност за дълъг период от време, при това на доста добра цена.", заяви Александър Захариев, Търговски директор в АСБИС България.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X