Компютърен Хардуер

Canon представи миниатюрен и ултра лек фото принтер

Computer World

Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini, който е с големината на една човешка длан и дава възможност за бързо отпечатване на снимки 5x7,6 см, директно от всякакви смарт устройства.

Миниатюрният фотопринтер ще се предлага в три цвята – златно розово и бяло, бяло и сребърно и черно и сиво.

Фотопринтерът има изобилие от филтри, рамки и AR ефекти благодарение на приложението Canon Mini Print (налично за безплатно изтегляне от App Store и Google Play след 5 септември тази година). Canon Zoemini може да прави и самозалепващи се снимки, които да бъдат използвани за персонализиране на предмети – лаптопи, кейсове за телефони, чанти, огледала и други. Дори ученическите чанти могат да бъдат декорирани с колаж от снимки на приятели, семейство, домашни любимци или селфита.

Новата разработка на Canon разчита на технологията ZINК, което означава, че не се нуждае от мастило. Принтерът се зарежда със зарядно устройство и е снабден със стартов пакет от 10 листа специална фотохартия със самозалепващ се гръб, устойчива на разкъсване и водоустойчива и с възможност за закупуване на допълнителна хартия в опаковки от 20 или 50 броя.

 

В приложението Canon Mini Print има и функция, която позволява създаване на по-големи плакати или изображения, съставени от четири или девет отделни части, както и над десет шаблона за колажи - от ретро селфита до закачливи филтри с животни. По този начин Canon Zoemini предоставя възможност за персонализиране и бързо отпечатване на спомени.

В допълнение към Instagram и Facebook, приложението Canon Mini Print позволява на потребителите да се свързват с Google Photos и Dropbox, така че да могат да отпечатват своите снимки дори извън къщи.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X