Компютърен Хардуер

Новата серия Ink Tank на Brother дава възможност за повече печат при по-ниски разходи

Computer World

Компанията Brother представи новата, подобрена серия от печатащи устройства Inkbenefit Plus, с които потребителите могат да печатат повече и да харчат по-малко. Линията се състои от четири машини - DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W и MFC-T910DW, които са подходящи както за домашна употреба, така и за малки офиси. Новите модели предлагат значително по-ниска цена на страница, благодарение на системата за зареждане с мастило на Brother, която дава до 6500 черно-бели и до 5000 страници за всеки цвят (C, M, Y). Бутилките с мастило на Brother постигат ултра високи обеми на печат, като намаляват честотата на зареждане и времето, през което устройството трябва да се обслужва.

За постигане на максимална ценова ефективност всички устройства от серията идват с бутилки с мастило от четирите цвята – черно, магента, циан и жълто – така че потребителите могат да започнат да печатат веднага, без да купуват допълнителни консумативи. Качеството на печат също остава високо, тъй като серията печата с резолюция до 6000 x 1200dpi.

 

Новата гама Inkbenefit Plus идва с компактен дизайн, който позволява да пасне безпроблемно във всяка офис обстановка, а функцията за тих печат гарантира ниски нива на шум и осигурява незабележима работа на устройствата. Моделите DCP-T510, DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат с безжична връзка, което позволява на служителите да печатат, независимо от устройството, което използват – таблет, смартфон, лаптоп или десктоп PC. Устройствата предлагат висока скорост на печат – флагманът в гамата постига 10 изображения в минута (ipm) при цветен и 12ipm при черно-бял печат. Същото важи и за скоростта на сканиране – обработката на една страница при 100dpi отнема 4.38 секунди в цвят и 3.5 секунди при монохромно сканиране.

Върховият модел MFC-T910DW предлага богатство от функции, включително автоматичен двустранен печат, лесен за употреба цветен екран с диагонал 4.5 см, директен печат на снимки от USB драйв и универсална входна тава за 80 листа, която поддържа печат на различни хартии, включително пликове и карти.

DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат още с автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа, което позволява сканиране или копиране на документи с повече листа наведнъж, а това спестява много време.

Нашата система за презареждане на резервоарите с мастило позволява на потребителите да получат по-големи обеми на печат и минимална себестойност на страница, благодарение на големия капацитет на консумативите и достъпната им цена – 17 лв. за черно и по 13 лв. за всяко от трите цветни мастила. Новата гама Inkbenefit Plus е разработена специално за нуждите на малките и домашни офиси с цел да бъде удобна, издръжлива и достъпна“, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X