Компютърен Хардуер

Нов UPS за малкия бизнес разработи Schneider Electric

Владимир Владков

Нов компактен модел непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) разработи Schneider Electric. Устройството Easy UPS 3S се предлага на пазара в модели с с капацитет от 10 до 40 kVA, като компактният дизайн се допълнен от стабилни електротехнически параметри, лесна инсталация и употреба. Устройството осигурява до 96 % ефективност в режим на двойно преобразуване и до 99 % ефективност в енергоспестяващ еко режим.

По този начин Easy UPS 3S предпазва критичното оборудване в производствения процес от повреди, причинени от спиране на тока, от токови удари и други аномалии.

Новото 3-фазно UPS устройство се предлага и с батерии, и без батерии, така че да отговори на различните нужди на бизнеса. Клиентите могат да се възползват и от услугата за стартово инсталиране, така че да са сигурни, че Easy UPS 3S е правилно и безопасно конфигуриран за оптимални резултати по отношение на функционалност, надеждност и безопасност, допълват от Schneider Electric. Работната температура на устройството е до 40ºC, филтърът за прах също се сменя лесно, а предният магнитен панел дава бърз достъп на сервизните специалисти.

Интерфейсът на новия UPS e интуитивен и дава възможност за лесно конфигуриране и мониторинг, включително дистанционно наблюдение и управление чрез EcoStruxure, облачният софтуер на Schneider Electric.

„Easy UPS 3S е създаден като решение, което предлага най-висок клас захранване, надеждност, експлоатация, качество и удобство за малки и средни предприятия, центрове за данни и производствени съоръжения“, обясни Педро Робредо, вицепрезидент „Системи за сигурност на захранването“ в Schneider Electric. Благодарение на локалната мрежа от специалисти по обслужването, Schneider Electric предлага на клиентите си пълен набор от услуги за целия период на експлоатация на устройството.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X