Компютърен Хардуер

Zebra TC20: компактен мобилен компютър за търговци

Computer World

Ново мобилно устройство за търговци представи Баркод Системи България. Моделът Zebra TC20 е описван като комбинация между индустриално и потребителско устройство, целящо да оптимизира работата на служители в търговски обекти, увеличавайки тяхната продуктивност.

Според фирмата до момента изборът в тази насока е бил ограничен между индустриално устройство с повече от необходимите функционалности и висока цена или потребителско устройство на достъпна цена, но с не достатъчно функционалности, ниско ниво на сигурност и устойчивост и кратък жизнен цикъл.

Zebra TC20 предлага компактността на смартфон, но същевременно е оборудвано с професионални функции. Устройството може да чете линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран, като сканиращият модул е същият като при индустриалните решения. Освен това, TC20 притежава и функция „уоки-токи“ – незабавна гласова свързаност с един или повече колеги с натискането на един бутон.

Бидейки професионално решение новият мобилен компютър издържа изпускания, намокряне с вода, експлоатация при запрашени условия, дъжд, както и ниски или високи температури. Също така, за да издържа и дълги работни смени, за устройството се предлага и допълнителна Power Pack батерия.

Според Баркод Системи използването на TC20 в търговския обект подобрява работата на служителите при инвентаризация, поддръжката на наличностите на регалите, обслужване на запитвания от клиенти на момента и на мястото на възникването им и т.н. С 8-мегапикселовата камера с автофокус, може да се документира всичко, което възниква нужда в ежедневието – от нанесена щета до снимка на лични документи.

Част от другите характеристики на TC20 са

  • Операционна система Android 7.0 (Nougat) с поддръжка за обновявания в бъдеще
  • Съвместимост с RFD2000, ергономичен UH RFID четец, който прави TC20 подходящ за RFID приложения
  • Бърза Wi-Fi и Bluetooth връзка
  • Избор между виртуална и физическа клавиатурa
  • Aксесоари за зареждане и комуникация
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X