Компютърен Хардуер

Нови етикетни принтери за тежки индустриални условия от Zebra

Computer World

Две нови серии индустриални етикетни принтери пуска на пазара Zebra Technologies. От там обясняват, че машините са създадени за работа в тежки индустриални условия, като това не е за сметка на качеството на печат.

Новите серии са ZT600 и ZT510, като моделите от първата заместват някои представители на популярната Xi серия на Zebra. Според компанията ZT600 са създадени за непрекъсната денонощна работа с години наред. Те имат изцяло метален корпус и структурни елементи, което практически елиминира загубеното в ремонт време. Предназначени са за употреба в приложения, изискващи печат на големи обеми етикети с високо качество и висока скорост.

Според Zebra ZT600 предлагат редица нововъведения, които правят принтерите по-удобни за употреба. Такива са: улеснен процес по зареждане с етикети и ленти, цветен дисплей с голяма видимост, който показва текущия статус на машината и мултимедийна помощ с индикация за възникналите грешките и начин за отстраняването им. Съвместимостта с други устройства улеснява интеграцията и управлението, а възможността за обновяване гарантира, че принтерът ще отговаря на променящите се изисквания с години наред.

Другата лансирана от производителя серия, ZT510, също притежава всички основни характеристики, необходими за един индустриален принтер и в същото време моделите от нея се предлагат на значително по-ниска цена. Подобно на своите предшественици – принтерите от серия 105SLPlus, ZT510 притежават устойчив корпус и елементи и добавят към това разширени възможности за управление и контрол, обясняват от компанията.

Заедно с новите индустриални баркод принтери, Zebra Technologies представи новият софтуер за отдалечено управление на принтери Printer Profile Manager Enterprise – работещо в браузър решение за Link-OS принтери, което минимизира разходите и намалява времето за управление. Това решение прави възможно централизирано отдалечено конфигуриране и отстраняване на неизправности по голям брой Zebra принтери.

Партньор на компанията за страната е Баркод Системи България. От там предлагат и разработка специализирани решения за повишаване на ефективността при извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X