Компютърен Хардуер

Нови дисплеи на Philips за дома и домашния офис

Computer World

Нови попълнения в сериите монитори V7 и S7 обяви лицензионният партньор на Philips MMD. Първата е началната линия, която предлага важни функции и продуктивност, а втората включва и някои премиум възможности, обясняват от компанията.

В S7 линията са добавени три нови варианта с размер 21,5 инча и още толкова с размер 23,8 инча. V7 предлага два нови модела с размер 21,5 инча, четири с размер 23,8 и още четири с диагонал 27 инча. И двете продуктови линии са снабдени с технологии, ориентирани към здравето на очите по време на продължително използване на екраните, подчертават от MMD.

S7 са с по-тънка рамка и колона на стойката, която създава изчистен, минималистичен вид и заема по-малко площ. Новите модели са „безрамкови“ по три от страните си. Според производителя дизайнът е подходящ за приложения, където се налага два дисплеят да бъдат доближени страна до страна. Моделите от серията са оборудвани и със стойка, която позволява те да бъдат накланяни, завъртани и настройвани по височина за постигане на най-подходящия ъгъл на наблюдение. Дисплеите от линията V предлагат само опция за накланяне.

В съзвучие с нуждите на бизнес потребителите, дисплеите от линията S7 са снабдени с допълнителни възможности. Вградените стерео говорители осигуряват мултимедийно преживяване с чудесен звук за задачи като видеоконференции. Технологията Flicker-Free регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортно гледане, обясняват още от MMD.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X