Компютърен Хардуер

Philips с нов 32-инчов извит монитор

Computer World

Нов 32-инчов дисплей от Е-серията на Philips обяви MMD, лизензионен партньор на холандската компания. Според производителя извивката на екрана „обгръща зрителната линия на потребителя, а това помага на концентрацията чрез постигане на по-добър фокус върху съдържанието“

Моделът 328E8QJAB5 е с резолюция 1920 x 1080 пиксела (Full HD), съотношение 16:9 и поддържа Adaptive Sync технология. Панелът е изграден по VA LCD технология. Според заявените технически показатели дисплеят предлага разширен цветови набор с покритие на 103% от NTSC спектъра и 126% от sRGB (CIE 1931).

„E-серията от монитори са проектирани да осигуряват зрително представяне, подходящо за дома. Този нов 32-инчов извит модел е най-новото попълнение в поредица от иновативни извити дисплеи, които представяме на пазара през тази година – споделя Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD. – 328E8QJAB5 е разработен, за да предложи на потребителите многостранна производителност за различните дейности, които са част от съвременния дигитален начин на живот.”

Като при други модели от Е-серията, 328E8QJAB5 включва набор от интелигентни технологии, които позволяват фина настройка на картината за различните задачи. SmartContrast анализира съдържанието на екрана и автоматично настройва цветовете и интензивността на подсветката, за да подобри зрителното преживяване. Когато играят игри, потребителите ще оценят режимът SmartImage Game с избора от настройки за оптимизиране на тъмните теми, времената за реакция и осветлението в сцените. Използваната технология Flicker-free е разработена, за да намали умора в очите с решение, като регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортна работа с монитора.

Новият Philips 328E8QJAB5 от E-серията, с препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС, ще бъде наличен през май 2017 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X