Компютърен Хардуер

HP обнови портфолиото си с 54 нови A3 принтера

Computer World

Продажбите на 54 нови модела A3 мултифункционални принтери (MFPs) в повече от 80 страни стартира HP Inc. От компанията обясняват, че новото поколение машини ще предостави на партньорската мрежа възможност да предлага по-богата гама продукти, които да отговарят на по-широк кръг потребителски нужди за печат.

В новото A3 портфолио се предлагат цветни решения, изпозващи технологията HP PageWide, както и такива с по-дълъг чрез HP Smart Device Services.

„Ние имаме за цел да предложим на нашите партньори силно A3 портфолио с мултифункционални устройства с иновативни технологии и с широк обхват от довършителни дейности, които да отговорят на настоящите и бъдещите нужди за печат – сподели Туан Тран, генерален мениджър и глобален директор на „Решения за офис печат“ в HP Inc. – Днес, ние изпълняваме това обещание, заедно с нашата мисия да продължаваме да предлагаме иновации на пазара. Използвайки огромното ноу-хау, което получаваме благодарение на нашето развито портфолио от бизнес принтери, ние модернизирахме дизайна, подобрихме скоростта и дадохме възможност за висококачествен печат на достъпни цени.“

HP обяви още, че е разширила и партньорската си мрежа с повече от 500 дистрибутори по целия свят. От там са уверени, че чрез доставянето на новото A3 портфолио партньорите получават нови възможности за ръст на приходи, давайки им достъп до канал с потенциална стойност от 55 милиарда долара.

Сред акцентите на новите машини се подчертава подобрената им защитеност. „Имайки предвид, че модерните мултифункционални принтери сега работят по-скоро като компютри и факта, че по-малко от 2% от стотиците милиони от тях по света са достатъчно защитени, подобряването на сигурността при принтиране става топ приоритет на бизнеса“, посочват от компанията.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X