Компютърен Хардуер

Tab S3 разполага с 9,7-инчов Super AMOLED екран и mDNIe технология

Computer World

Новия си таблет от висок клас представи в София Samsung. Tab S3 идва с подобрен дизайн, нови мултимедийни функционалности, обновен S Pen и т.н. Устройството ще бъде налично в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори от втората половина на месец април.

По отношение на дизайна корейците са заложили стъклото – целият заден панел на 9,7-инчовото устройство е изработен от този материал. Страничните кантове са метални, като дебелината на таблета е 6 мм. Теглото пък е 429 грама и 434 грама за модела с LTE модул. Двата варианта ще се различават и по цвят – първият е сребрист, а втория – черен.

Tab S3 разполага с 9,7-инчов Super AMOLED екран, mDNIe технология за оптимизация на изображенията, бърз и ефективен Qualcomm Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM, позволявайки на потребителите да се наслаждават на HDR и 4K съдържание, когато са в движение. Според компанията устройството предлага до 12 часа възпроизвеждане на видео.

Таблетът е първият подобен продукт на Samsung, който разполага с четири високоговорителя (разположени в четирите ъгъла) със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване. Функцията Auto Rotate Stereo позволява на таблета автоматично да регулира звука в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален.


Tab S3 разполага с 9,7-инчов Super AMOLED екран и mDNIe технология

© Computer World, Computerworld.bg

Обновеният S Pen разполага с 0,7мм връх и повишена чувствителност, различаваща 4 096 нива на натиск. В допълнение, стилусът осигурява удобен и стабилен захват за по-естествено изживяване при писане, уверени са от Samsung.

Таблетът поддържа докинг клавиатура, без да се изисква отделно зареждане или свързване. Тя се прикрепя към него с помощта на магнити.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X