Компютърен Хардуер

HP с нови настолни компютри за бизнеса

Computer World

Нови настолни компютри от серията Elite и решения с висока производителност от типа всичко-в-едно (All-in-One, AiO) за биснеса представи HP Inc. От там, допълват, че в момента тези две категории устройства формират почти половината от продажбите на персонални компютри за професионална употреба.

Според компанията обновеният EliteOne 800 G3 All-in-One е първото AiO устройство за масова употреба с двулицева камера и с тъчскрийн без отблясъци, което го прави подходящо за употреба от потребителите и лесна съвместна работа с колеги.

Изцяло новият HP EliteDesk 800 G3 Tower е първият бизнес настолен компютър сертифициран за виртуална реалност. Той е подходящ за компании, които „искат да подсигурят технологичното си бъдеще и да предоставят иновативни решения“.

По-малкият модел – HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini – пък е „най-малкият бизнес клас настолен компютър“. Той може да бъде „скрит“ зад монитора, за да се спести място на бюрото.

HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W е мощен мини настолен компютър за клиенти, които разполагат с малко място, но имат нужда от голяма производителност.

„Работещото millennials поколение, изисква привлекателни устройства, които вдъхновяват творчеството и открития обмен на идеи, а работодателите настояват за технологии, които изглеждат добре в откритите офис пространства, но са също така са и мощни и защитени, без бариери за продуктивността на служителите – споделя Беноит Бонафи, вицепрезидент, бизнес персонални системи за региона ЕМЕА в HP Inc. – Най-новите серии Elite настолни компютри и AiO устройства отразяват както визията на бизнеса, така и желанията на служителите за комбинация от привлекателен дизайн с впечатляващи характеристики и производителност.“

Над 100 милиона от бизнес настолните компютри в употреба са на повече от четири години, което оставя бизнеса уязвим на 200% повече атаки, насочени към крайните устройства, считат още от компанията. Новите серии EliteDesk 800 и EliteOne 800 AiO предлагат вградена сигурност, включващасамовъзстановяваща се BIOS защита – SureStart Gen3 with Runtime Intrusion Detection и наскоро обявеното HP WorkWise, мобилно приложение за смартфон за PC Tamper Detection.

Серията The EliteDesk 800 G3, включваща Tower, Small Form Factor (SFF) и Desktop Mini – вече са налични на цена от €789. EliteOne 800 G3 е налична на цена от  €999.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X