Компютърен Хардуер

HP с нов модел принтер от серията LaserJet Pro M200

Computer World

Нов модел монохромен притер добавя HP Inc. към представената миналата година серия за малки и средни бизнеси M200. LaserJet Pro MFP M227fdn e компактно мултифункционално устройство с възможности за разпечатване, сканиране, копиране и факс.

Според компанията машината може да отпечата първата страница за не повече от 7 секунди. Също така принтерът е съвместим с различни мобилни устройства, притежаващи функцията за разпечатване с едно докосване през NFC, Wi-Fi Direct или от iPad/iPhone, използвайки функцията AirPrint. MFP 227fdn се отличава с двуреден LCD екран.

Добавянето на HP LaserJet Pro MFP M227fdn към серията има за цел да улесни потребителите в условията на днешния мобилен и динамично променящ се свят, позволявайки лесно разпечатване от телефони, таблети и лаптопи, обясняват от компанията. От там допълват, че новите лазерни принтери могат да помогнат на фирмите да намалят енергийните си разходи.

Устройството е налично на цена от 269 евро на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка.

Серията M200 бе представена миналата година, като паралелно с нея HP представи и серията M100. Според компанията това са най-продуктивните в своя клас – с 15 до 20% по-висока скорост на печат.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X