Компютърен Хардуер

Brother пуска два нови модела етикетни принтери

Computer World

Японската компания Brother вече предлага в България моделите етикетни принтери PT-P300BT и PT-D800W, насочени съответно към домашните и офис потребителите.

Brother P-TOUCH CUBE се свързва със смартфона или таблета на потребителя чрез Bluetooth. Безплатното приложение P-touch Design & Print осигурява възможности за постигане на жадувания дизайн. Етикетният принтер работи на батерии, затова не е проблем да бъде пренасян, където е необходим. Скоростта на печат е 20 мм/сек. при резолюция 180 dpi, която гарантира постигането на фини графични изображения.


Brother пуска два нови модела етикетни принтери

© Computer World, Computerworld.bg

Новият етикетен принтер Brother PT-D800W е снабден с всичко необходимо за печат на етикети навсякъде и без загуба на време. Той има дръжка за пренасяне, удобна клавиатура, осветен LCD дисплей и може да работи с литиево-йонна батерия. В корпуса му е предвидено дори място за допълнителна касета с лента.

Поддържат се ленти с ширина до 36 мм, която е подходяща за папки, а вградения нож и функцията за лесно отлепване на етикетите спестяват още време. Изборът от налични ленти е наистина огромен – освен различни цветови комбинации, се предлагат и изключително устойчиви ленти, които не се влияят от вода, слънце, механични въздействия и дори екстремни температури между -80 и +150 градуса по Целзий.

PT-D800W поддържа безжична връзка, включително със смартфони и таблети. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X