Компютърен Хардуер

Konica Minolta с нови черно-бели МФУ за малки пространства

Computer World

Две компактни мулти-функционални черно бели печатащи устройства представи Konica Minolta. Според компанията новите bizhub 266 и bizhub 306 са предназначени за малки и средни офиси и държавни институции. Те поддържат работа с до 5 тави за хартия и предлагат скорости от 26 стр./мин. и 30 стр./мин.

Устройствата поддържат функции като двустранен печат, мрежови интерфейси, универсален PCL печат и т.н. Освен това, според Konica Minolta, новите й модели помагат на компаниите да намалят въздействието на печата върху околната среда, без да правят компромиси с производителността и качеството. Това се постига чрез използваните Simitri HD тонери с биомаса.

С цел да отговорят на нарастващото търсене на мобилен печат, bizhub 266 и bizhub 306 правят лесно печатането от и сканирането към мобилни устройства без да е нужна инсталацията на драйвери. Това е възможно благодарение на PageScope Mobile, безплатно мобилно приложение за печат, което свързва мобилното устройство с bizhub 266 и bizhub 306.

Освен това, устройствата имат и опционална безжична LAN поддръжка, което им позволява да бъдат интегрирани в места без LAN окабеляване. Налице е и възможност за печат от преносими USB „флашки“, както и да сканиране от устройството към паметта.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X