Компютърен Хардуер

Баркод Системи България с награда за миграция към Android

Владимир Владков

IBCS Group, част от която е системният интегратор Баркод Системи България, бе отличена за забележителни продажби, свързани с миграция към Android от други операционни системи. Награждаването бе на ежегодния форум за партньори на Zebra Technologies от региона на Европа, Близкия изток и Африка, което се проведе миналата седмица в Мадрид и на него присъстваха над 400 представители на компании партньори и дистрибутори на Zebra за региона.

Щатската компания Zebra Technologies е водещата в света в областта на мобилните и баркод технологии, след като през 2014 г. придоби поделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса. Zebra предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.

IBCS Group включва 5 компании: -IBCS Hungary, IBCS Poland, Kodys Czech Republic, Kodys Slovensko и Баркод Системи България. Групата предлага цялостни специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в сектора на складове и дистрибуция, мобилни продажби, транспорт и логистика, производство и др.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X