Компютърен Хардуер

Експерти коментират флаш системите за съхранение на HPE

Computer World

Изцяло флаш базираните системи за съхранение вече заемат половината от пазара на външни решения за съхранение на данни в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Според данни на анализаторската компания IDC сегментът е отбелязал впечатляващите 113 на сто ръст през второто тримесечие на 2015 г., спрямо аналогичния период на миналата, докато целият пазар е намалял средно с 11 на сто, до 1,63 млрд. долара. 
Сред водещите производители в сегмента на флаш базираните системи за съхранение е HPE. HPE 3PAR StoreServ Storage решенията на компанията помагат на клиентите да елиминират сложните силози в съхранението и да модернизират своята инфраструктура за съхранение. 

Първият за Югоизточна Европа уебинар на HPE, посветен на революционното решение за съхранение All-Flash HPE 3PAR StoreServ Storage, ще се проведе на 14 април от 16 ч. в онлайн канала http://discussions.idg.bg/126
Флаш оптимизираната система за съхранение на данни HPE 3PAR StoreServ модернизира центъра за данни, гарантирайки непрекъсваемост на достъпа до данните на зебележителните нива от 99,9999%. В допълнение потребителите получават флаш производителност на цената на твърди дискове, оптимизирана защита на данните и безпроблемна имплементация, миграция и поддръжка, осигуряващи непрекъсваемост на бизнеса. HP 3PAR StoreServ 7450 позволява изпълнение на до 900 хиляди IO операции за секунда със закъснения от 0,3 до 0,7 милисекунди. 

По-подробно за решението All-Flash HPE 3PAR StoreServ Storage по време на уебинара на 14 април ще разкажат Джеймс Хол, 3PAR предпродажби и стратегии в HPE EMEA, и Даниел Некула, мениджър на бизнес

подразделението за съхранение в HPE SEE.
Информация за официалните гости, въпросите, които ще бъдат обсъдени, както и възможност да се регистрирате и да зададете вашите въпроси, са налични на http://discussions.idg.bg/126.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X