Компютърен Хардуер

Флаш системите за съхранение на HPE през погледа на експертите

Computer World

Изцяло флаш базираните системи за съхранение вече заемат половината от пазара на външни решения за съхранение на данни в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Според данни на анализаторската компания IDC сегментът е отбелязал впечатляващите 113 на сто ръст през второто тримесечие на 2015 г., спрямо аналогичния период на миналата, докато целият пазар е намалял средно с 11 на сто, до 1,63 млрд. долара. 

Сред водещите производители в сегмента на флаш базираните системи за съхранение е HPE. HPE 3PAR StoreServ Storage решенията на компанията помагат на клиентите да елиминират сложните силози в съхранението и да модернизират своята инфраструктура за съхранение. 

Първият за Югоизточна Европа уебинар на HPE, посветен на революционното решение за съхранение All-Flash HPE 3PAR StoreServ Storage, ще се проведе на 14 април от 16 ч. в онлайн канала http://discussions.idg.bg/126.

Флаш оптимизираната система за съхранение на данни HPE 3PAR StoreServ модернизира центъра за данни, гарантирайки непрекъсваемост на достъпа до данните на зебележителните нива от 99,9999%. В допълнение потребителите получават флаш производителност на цената на твърди дискове, оптимизирана защита на данните и безпроблемна имплементация, миграция и поддръжка, осигуряващи непрекъсваемост на бизнеса. HP 3PAR StoreServ 7450 позволява изпълнение на до 900 хиляди IO операции за секунда със закъснения от 0,3 до 0,7 милисекунди. 

По-подробно за решението All-Flash HPE 3PAR StoreServ Storage по време на уебинара на 14 април ще разкажат Джеймс Хол, 3PAR предпродажби и стратегии в HPE EMEA, и Даниел Некула, мениджър на бизнес подразделението за съхранение в HPE SEE.

Информация за официалните гости, въпросите, които ще бъдат обсъдени, както и възможност да се регистрирате, са налични на http://discussions.idg.bg/126.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X