Компютърен Хардуер

Нов термодиректен баркод принтер от Zebra

Computer World

Нов настолен термодиректен за печат на консумативи с ширина до 2 инча представи Zebra Technologies. Според компанията моделът ZD410 е най-малкото по размер устройство в своя клас и може да бъде монтирано и на стената.

Друг отличителен белег на ZD410 е това, че може да отпечатва етикети от различен клас: синтетични, хартиени, ленти за китки, разписки и др. Подвижният сензор за етикетите прави ZD410 съвместим с повече видове етикети, включително етикети с изместена от центъра черна марка, многоколонни етикети и такива с прорези.

В стандартната си конфигурация, принтерът се предлага с възможности за свързване през USB 2.0, USB Host и Bluetooth, а опционални са: сериен с автоматично разпознаване, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.1. Zebra ZD410 се управлява посредством опростен графичен интерфейс и пет статус икони (статус, пауза, данни, консумативи и мрежа).

Според производителя новият продукт e подходящ за приложение в сферата на търговията за отпечатване на ценови етикети, етикети за срок на годност, несамозалепващи етикети (тагове) и др. Освен това се предлага и в модел, специализиран за целите на здравеопазването, чийто корпус е от покритие, устойчиво на по-агресивни препарати почистване и дезинфекциране.

Партньор на Zebra Technologies у нас е фирма Баркод Системи.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X