Компютърен Хардуер

С&Т България започва да дистрибутира продуктите на Bixolon

Computer World

От януари 2016 година S&T България стана официален дистрибутор за България за продуктите на Bixolon. Корейската компания предлага професионални POS, етикетни и мобилни принтери за нуждите на ритейл, туристическия, здравния, финансовия, логистичния и други сектори.

Портфолиото на Bixolon включва термални, матрични и инжекционни принтери, както и софтуерни решения за печатни системи. Успоредно с това компанията произвежда и пълна гама от аксесоари и консумативи за принтери, в това число: стенни конзоли, зумери, касети, батерии, колани за закачане на мобилни принтери, щипки за окачване на мобилни принтери и др.

В качеството си на единствен дистрибутор за страната S&T България ще предлага продуктите на Bixolon през изградената си партньорска мрежа, осигурявайки необходимите сертификационни обучения и следпродажбен сервиз.

„Едно от водещите предимства на принтерите Bixolon е не само тяхната надеждност, но и изключително разширените възможности за персонализация – коментира управителят на S&T България Злати Петров. – За нас е важно продуктите и решенията, които предлагаме, в най-голяма степен да отговарят и да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди на потребителите.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X