Компютърен Хардуер

Нов мобилен компютър за управление на складове от Zebra

Computer World

Мобилен компютър с чувствителен на допир екран, предназначен за оптимизране на складовите операции пусна на пазара Zebra Technologies. Според компанията новият TC8000 може да увеличи продуктивността с 14%.

Устройството работи под управлението на операционната система Android и предлага ергономичен дизайн. Според Zebra благодарение на това, както и на 33% по-ниското тегло, физическото натоварване на върху ръката оператора е намалено с 15 на сто спрямо конкурентни продукти.

Основната иновация в новото решение е интегрираният инструмент, който позволява трансформиране на старите TE (Terminal Emulation) зелени екрани в базирани на изображения изцяло сензорни TE екрани. Благодарение на това се намалява нужният брой взаимодействия за изпълнението на дадена задача. Не се изисква никакво допълнително програмиране или модифициране на бекофис приложенията, подчертават от Zebra.

TC8000 предлага избор между две опции за сканиране - линеен баркод скенер или имиджър за разчитане на линейни и двумерни баркодове. Според компанията настоящият продукт е първият ръчен индустриален мобилен компютър, който има сензор за близост. Това прави възможно автоматичното сканиране на баркод при поставяне на артикул пред компютъра.

Компютърът предлага батерия сред с капацитет 6700 mAh. Тъй като тя се намира в ръкохватката при заменянето й не е необходимо да се изключва устройството и да се прекъсва работата. Също така TC8000 притежава и високи показатели за устойчивост – издръжлив е на многобройни падания от 2,4 м върху бетонова повърхност, защитен е от прах и влага и може да работи при екстремно ниски и високи температури.

Официален партньор на Zebra Technologies у нас е фирма Баркод Системи, която вече предлага новия продукт.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X