Компютърен Хардуер

AEG със серия UPS-и за компютри и 3D принтери

Computer World

Нова серия токозахранващи устройства (UPS), предназначена за малки и средни фирми, както и за домашна работна среда,  представи AEG Power Solutions. Според компанията новите Protect B / NAS за предназначени да осигуряват работата на компютри, 3D принтери, NAS устройства, банкомати и др.

От компанията описват новата серия като подходяща също така за уеб компании, търговски обекти, обучителни центрове, административни сгради, неправителствени организации, консултантски екипи, свободни професии и домакинства. Protect B моделите предлагат т.нар. „зелен режим“, който повишава ефективността на батерията. Токозахранващите устройства са изградени на базата на линейно-интеркативна технология, която е подходяща за защита на фирмените данни и друга чувствителна информация в случай на прекъсване на електричеството или токови удари. По-сериозните колебания в напрежението се компенсират системно с помощта на вградения пререгулатор (AVR) на устройствата.

Новите модели са оборудвани LCD екрани с висок контраст, които показват информация за статуса и различните измервани стойности, включително оставащото време за работа. В добавка те разполагат с портове за телефон, факс, рутер и други мрежови устройства, както и с интелигентна система за мониторинг с USB интерфейс.

Продуктите на AEG Power Solutions могат да бъдат намерени у нас в мрежата на българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България. „За нас България винаги е било важно да осигури надеждни технологични решения за всеки тип бизнес организация у нас, без значение дали това е голяма корпорация, или малка фирма – заяви Цветан Вълков, изпълнителен директор на дистрибутора. – Новите UPS решения на AEG се вписват чудесно в тази стратегия и ни позволяват да предоставим едно наистина ефективно решение за непрекъсваемостта на услугите в малките и средни фирми.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X