Компютърен Хардуер

Brother с принтери позволяващи презареждане с мастило

Computer World

По-евтин печат чрез възможност за многократно презареждане на принтера с мастило вече предлага Brother. Функцията е налична в новата серия на компанията InkBenefit Plus, която трябва да се появи на българския пазар през юли.

Според Brother новите машини са проектирани за нуджите на малкия бизнес и домашните офиси и предлагат значително намаляване на разходите за печат. При тях се елиминира нуждата от закупуване на мастилници, като четирите индивидуални резервоара за мастило (черно, циан, магента и жълто) позволяват допълване посредством бутилки за презареждане на Brother.

Мастилата за презареждане с обем от 120 мл всяко са достатъчни за отпечатване на 6000 черни и 5000 цветни страници. Скоростта на печат достига 11 изображения в минута в черно-бяло и 6 в цвят.

Самото презареждане не изисква специални технически умения и без проблем може да се извърши дори в домашни условия, подчертават от компанията.

„Надяваме се тези модели да продължат успеха на Brother да разширява пазарния си дял при мастилено-струйните А4 МФУ, който нарасна с 20% за 2014 спрямо 2013 г. при общ спад за сегмента от 10%”, споделя Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Цените на принтерите започват от 359 лв. с ДДС. Контейнерите с мастило Brother InkBenefit Plus ще се предлагат на цена от 17 лв. с за черно и 13 лв. с за всеки останал цвят.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X