Компютърен Хардуер

Zebra Technologies с нов устойчив мобилен принтер

Computer World

Нова серия мобилни етикетни принтери с висока устойчивост пусна на пазара Zebra Technologies. Според компанията те са предназначени за експлоатация на открито в приложения като производство, транспорт и логистика и др.

Новата продуктова линия включва два модела: ZQ510 – за отпечатване на етикети с ширина до 3 инча (72мм) и ZQ520 – за етикети до 4 инча (104 мм). Новите устройства са с патентован дизайн, който покрива военния стандарт MIL-STD 810g за устойчивост на удари, вибрации и екстремни температури. Те притежават и IP54 степен на защита от прах и влага, както и функция, чрез която автоматично се оптимизира и балансира скоростта и качеството на печат при ниски температури.

Двата принтера сапървите на компанията, които поддържат втори Bluetooth канал за комуникация, освен т.нар. Bluetooth Smart Ready. Според нея това позволява по единия канал да се изпращат задачи до принтера, докато вторият изпълнява други функции

Продуктите на Zebra Technologies се предлагат от Баркод Системи България, които са бизнес партньор на производителя за страната.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X