Компютърен Хардуер

27-инчов монитор с Moda дизайн от Philips

Computer World

Нов 27-инчов IPS дисплей с „Moda дизайн“ обяви MMD, лицензен партньор на Philips Monitors. Устройството предлага 7-ватови говорители, както и Bluetooth връзка за стриймване на музика и видео.

Philips 275C5QHAW има изчистен и минималистичен вид, като рамката на екрана отстрани и отгоре е не повече от 2,5 мм, а черното поле по краищата на матрицата е широко 3,5 мм.

„Външният вид наистина има значение, когато хората избират монитор за помещението, в което живеят – споделя Томас Шаде, вицепрезидент за региона EMEA в MMD. – Уверени сме, че новият дисплей ще привлече вниманието с реалните си качества. Той не само предлага чудесен 360-градусов изглед със своя Moda 2 дизайн, но и ще очарова потребителите с визуално и звуково преживяване, комбинирани в едно устройство. Интегрираните говорители със съраунд звук и наличието на Bluetooth технология за връзка намаляват кабелната бъркотия.”

Вградените в дисплея 7-ватови говорители са захранвани от аудио система, използваща технологията SRS WOW HD.

Новият модел Philips Brilliance 275C5QHAW ще бъде наличен в магазините за електроника през декември 2014 на препоръчителна крайна цена от 680 лв. с ДДС.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X