Компютърен Хардуер

Нов безжичен етикетен принтер от Brother

Computer World

Етикетен принтер с безжичната свързаност, който може да работи с Windows, Mac, а също така и с мобилни устройства през Wi-Fi или през NFC интерфейса, представи Brother. Новият модел PT-P750W е последното попълнение в P-touch семейството на компанията и според нея е по-бърз от конвенционалните си събратя.

Новият етикетен принтер идва с олекотена версия на софтуера за контрол, което според компанията позволява на клиента да прави и отпечатва етикетите си веднага. Пълната му версия може да бъде изтеглена безплатно от интернет. Тя предлага вградени шрифтове, баркод протоколи, готови шаблони на етикети, възможност за вграждане на лога и поддръжка на база данни (възможност за печат на етикети директно от таблица с артикули).

Ламинираните ленти Tze на Brother, върху които се печатат етикетите , се състоят от шест слоя. Символите се отпечатват чрез термо трансфер и остават затварени като в сандвич между две предпазни покрития от полиетиленово фолио (PET). Това повишава издържливостта им на атмосферни и механични влияния.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X