Компютърен Хардуер

Нов индустриален мобилен компютър от Motorola Solutions

Computer World

Нов индустриален мобилен компютър от Motorola SolutionsНов индустриален мобилен компютър от среден клас пуска на пазара Motorola Solutions. Според компанията MC3200 е предназначен за точно управление на наличностите в търговията, производството и логистиката.

Устройството предлага избор между двете водещи операционни системи в момента: Android Jelly Bean и Microsoft Embedded Compact 7, като в по-високите модели те могат да бъдат заменяни в сервизен център. Според Баркод системи, платинен партньор на Motorola Solutions, тази възжможност осигурява гъвкавост на инвестицията както днес, така и в бъдеще, като организациите могат във всеки един момент да разчитат на операционната система, която най-добре отговяря на техните нужди.

MC3200 предлага се предлага в три различни дизайна и с три различни клавиатури, комбинациите между които дават възможност да се създаде най-подходящия модел за различни приложения. Освен това всички налични аксесоари и периферни устройства за предишния модел, MC3000, ще бъдат съвместими и с MC3200, като по този начин се осигурява допълнителна защита на инвестицията, допълват още от Баркод системи.

MC3200 предлага още:

  • Двуядрен 1 GHz процесор и Flash памет от 2 или 4 GB по избор, както и допълнителна SD памет до 32 GB
  • Избор на сканиращ модул: линеен лазерен или двумерен имиджър.
  • Бърза безжична връзка 802.11n
  • Иновативен дизайн на батерията – батерията и капакът са комбинирани в едно тяло и така смяната на батерията става само с едно движение
  • С помощта на платформата Mx (Extensions), Motorola Solutions позволява да се активират допълнителни функционалности, които превръщат Android в една изцяло пригодена за бизнеса операционна система.

В средата на април бе обявено, че Motorola Solutions ще бъде придобита от Zebra Technologies за 3,5 млрд. долара. Към корпоративния бизнес на компанията спадат произвежданите нея мобилни компютри, баркод скенери, RFID решения, таблети, микрокиоски и радиостанции.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X