Компютърен Хардуер

Четири нови проектора от Acer

Computer World

Четири нови проектора представи Acer заедно с началото на Световното първенство по футбол. Предложенията на компанията позволяват на потребителите да се наслаждават на играта в дома или в градината с приятели или със семейството. 

H9505BD е топ предложението на компанията – домашен проектор, предлагащ контраст от 10,000:1 и подобряване на изображението с помощта на корекция на динамичната бленда. Съдържанието се анализира кадър по кадър и пресъздава възможно най-живите и ярки образи. Моделът поддръжа още технология за придвижване на обектива, което позволява той да бъде настроен без да се налага преместване на проектора.

H90505 е наличен на пазара на препоръчителна крайна цена от 3299лв.

DLP проекторът Acer H6510BD предлага Full HD резолюция и технологията ColorSafe II за запазване на цветовете. Освен всичко това моделът тежи едва 2,2 кг., което го прави достатъчно лек, за да бъде разнасян от дневната в градината или на верандатата в зависимост от променливото време.

Проекторът H6510BD е наличен на пазара на препоръчителна цена от 1449лв.


Четири нови проектора от Acer

© Computer World, Computerworld.bg

Според компанията H5380BD е чудесно предложение за тези, които искат да се вместят в по-малък бюджет. Въпреки това обаче със своята яркост от 3,000 ANSI лумена и разделителна способност 720p HD, проекторът е съвсем адекватно предложение, подходящо за гледане на игри у дома или извън него.

Проекторът H5380BD е наличен на пазара на препоръчителна крайна цена от 899лв.

Acer P1173 предлага ясни изображения и удобни инсталационни инструменти, с които устройството може лесно да бъде настроено. P1173 поддържа яркост от 3,000 ANSI лумена за детайлна и предлага реалистична картина.

Проекторът е наличен на пазара на препоръчителна цена от 599лв.

Всички модели поддържат техологията Acer ColorBoost II +, която се отличава с оптимизирана 6-сегментнна палитра, мощен процесор за обработка на изображения и усъвършенствана технология за осветяване. Освен това компанията предлага 5-годишна гаранция на DLP чипа и използва качествени лампи на Osram и Philips

От Acer посочват още, че нейните DPL проектори са са най-популярните такива продукти в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Според данни от проучване на пазара от фирма PMA (Pacific Media Associates) компанията държи лидерската позиция в сегмента от 2008 г насам.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X