Компютърен Хардуер

Zebra представи нов етикетен принтер от среден клас

Computer World

Нов етикетен принтер от среден клас пусна на пазара Zebra Technologies. ZT400 предлага подобрени скорост и качеството на печат, има повече опции за свързаност и инструменти за управление и поддръжка.

Zebra ZT400 се предлага в две конфигурации – ZT410 – с ширина на печат до 4 инча (102 мм) и ZT420 – с ширина на печат до 6 инча (153 мм). Възможните резолюции са три – 203, 300 и 600 dpi (налична само за ZT410). Като опция се предлага UHF RFID за подобряване на възможностите за проследяване на активи.

Новият принтер се отличава със следните характеристики:

  • Налични многобройни опции за свързване: сериен, USB, Bluetooth 2.1 и Ethernet портове, два допълнителни комуникационни порта и опционални паралелен и wireless 802.11 a/b/g/n
  • Максимална скорост на печат от 356 мм/сек
  • ZPL и EPL програмни езици
  • Интуитивен LCD потребителски интерфейс
  • Изцяло метален корпус и сгъваем капак, който прави принтерa подходящ за използване дори в ограничени пространства и намалява нужното място с 35%
  • Zebra Link-OS – иновативна софтуерна среда с приложения, които подобряват възможностите на принтера и правят много лесна интеграцията към съществуващите процеси, както и управлението от различни местоположения.

Устройството поддържа т.нар. „динамични” QR кодове. Когато възникне грешка, на дисплея се изписва съобщение както обикновено. ZT400 предлага и опция при грешка да показва специфичен QR код на дисплея. Сканирането му отвежда на уеб страница с информация за справяне с конкретната грешка.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X