Компютърен Хардуер

Стойка за монитор с вграден тънък клиент от MMD

Computer World

Стойка за монитор с вграден тънък клиент, тип "всичко в едно", предстaви лицензионният партньор на Philips MMD. Cloud Monitor Base позволява на потребителите да прикрепят своя текущ монитор и да се свържат директно към корпоративната Virtual Desktop Infrastructure (VDI) с достъп до централизирани ИТ ресурси и приложения.

Стойката се предлага в два модела – SB4B1927VB за VMware среда и SB4B1927CB за Citrix. И двата модела са съвместими с от 19 до 29-инчови монитори и богат набор от конектори като двоен DVI Out за разширяване на системата с два екрана, микрофон и звук за уеб срещи, USB и LAN интерфейси и SmartConnect.

Според компанията ключовите предимства на VDI са ценовата ефективност, сигурността и лекотата на управление, които тя осигурява. Всеки елемент във VDI пейзажа се координира от една точка за администрация в предприятията. Така ИТ мениджърите могат да поддържат системи за строга сигурност и безопасност из цялото работно пространство на тяхната организация, и да елиминират шансовете за навлизане на зловреден код в системата. Всички данни са подсигурени в облака и синхронизирани с основния сървър.

Новата Philips Cloud Monitor Base е налична в България на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС за SB4B1927CB и 879 лв. с ДДС за SB4B1927VB.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X