Компютърен Хардуер

IFA 2013: LG ще представи своя най-нов 55-инчов OLED продукт GALLERY OLED TV

Computer World

LG Electronics ще представи своя най-нов 55-инчов OLED продукт GALLERY OLED TV (55EA8800) в рамките на изложението IFA 2013 в Берлин. Моделът притежава елегантна рамка с дизайн, подобен на художествено платно, в която е вградена 2.2-канална аудио система, която включва новите високоговорители на LG Canvas Speakers.

Издадените напред говорители подсилват зрителното изживяване с богат и наситен звук, подчертават от компанията. Функцията Gallery Mode позволява на потребителите да се наслаждават на дигитални изображения на картини с висока резолюция. Тя дава възможност и за разглеждане на слайд шоу на любимите лични и семейни снимки.


IFA 2013: LG ще представи своя най-нов 55-инчов OLED продукт GALLERY OLED TV

© Computer World, Computerworld.bg

По-рано тази година LG привлече вниманието на потребителите с това, че беше компанията, която представи първия си 55-инчов OLED и 55-инчов CURVED OLED телевизори на пазара. Продуктите на LG използват WRGB технология за цветовете, която включва допълнителен бял подпиксел за по-ярки и реалистични образи. Тънките и леки OLED телевизори на LG предлагат широк зрителен ъгъл и безупречна картина независимо от позицията на зрителите, смятат от компанията.

GALLERY OLED TV ще бъде представен този месец в Германия, а след това и на други пазари по света.

Посетителите на IFA ще могат да се насладят на модела GALLERY OLED TV на щанда на LG Electronics в зала 11.2 на Messe Берлин.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X