Компютърен Хардуер

LI2208 - нов баркод скенер от Motorola Solutions

Computer World

Най-новото попълнение в портфолиото на Motorola Solutions от баркод скенери, се нарича LI2208. Устройството е създадено на базата на най-успешния и скенер на Motorola – LS2208 с над 6 милиона продадени устройства по цял свят. Моделът LI2208 запазва ергономичния дизайн и надеждността на LS2208, но подобрява редица други характеристики.

Най-съществените подобрения на LI2208 са във възможностите за сканиране на линейни баркодове. Устройството разчита практически всякакви линейни баркодове: отпечатани върху хартиен етикет, електронни баркодове от екран на мобилен телефон, таблет или компютър, както и специални баркодове с висока плътност (HD - high density), използвани в производството на електронни компоненти.

Патентованият оптичен дизайн прави LI2208 устройство с наистина голям обхват: 13 mil 100% UPC баркодове се разчитат от близък контакт до максимум 76,2 см, а 26 mil 200% UPC баркодовете се разчитат от разстояния до 139,7 см. Стойката, която се предлага като опция, прави възможно лесното превключване между режим на ръчно и автоматично сканиране.


LI2208 - нов баркод скенер от Motorola Solutions

© Computer World, Computerworld.bg

Две важни характеристики допълнително улесняват работата със скенера, твърдят от Баркод системи България, бизнес партньор на Motorola Solutions за страната ни. Първата е т.нар. smart кабел, който автоматично идентифицира какъв интерфейс е свързан и елиминира нуждата да се сканират многобройни баркодове за програмиране. Освен това, устройството поддържа над 90 международни клавиатури.


LI2208 - нов баркод скенер от Motorola Solutions

© Computer World, Computerworld.bg

В патентованата единична платка на LI2208 няма конектори и лентови кабели, които са най-честата причина за повреда. Устройствто може да  издържи многократни изпускания и може да се използва във влажни или запрашени помещения, без това да повлияе на надеждността му, подчертават от родната компания .
LI2208 е подходящ за приложение в сфери като: търговия – POS места, проследяване на наличности, сканиране на карти за лоялност и дигитални купони; производство (лека промишленост); услуги и др. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X