Компютърен Хардуер

Lenovo ще пусне облачно съхранение с връзка със социални мрежи

Computer World

Lenovo Reach поддържа операционните системи Windows, Android и iOS, а марката на устройството, през което се достъпва сайта, няма да е от значениеLenovo обяви тази седмица, че по-късно през годината ще пусне нова потребителска услуга - уеб сайт, наречен Lenovo Reach, който ще предлага безплатно 5 GB място за съхранение в облака и връзка със социални мрежи.

От 22 юни Lenovo Reach ще стане достъпен за ограничен брой потребители, за да може компанията да получи техните коментари и да подобри услугата преди да стане масово налична. Заинтересованите от бета програмата могат да се запишат за участие в нея, но само ако са в САЩ или Канада.

В допълнение към услугата за съхранение на файлове Lenovo Reach ще предлага и функция за съхранение и криптиране на потребителски имена и пароли, за да улесни потребителите в употребата на други сайтове и уеб услуги.

Потребителският интерфейс е интуитивен и консистентен през всякакви устройства, включително такива със сензорни екрани, заявиха от Lenovo.

Lenovo Reach поддържа операционните системи Windows, Android и iOS, а марката на устройството, през което се достъпва сайта, няма да е от значение.

Lenovo Reach играе фундаментална роля в нашия план да разширим облачните си услуги към потребителите по света“, коментира Марк Коен, вицепрезидент за софтуера и облачните решения в Lenovo.

Computerworld САЩ

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X