Компютърен Хардуер

Toshiba представи хибридния таблет Portege Z10t

Computer World

Хибридните таблети са голям хит на пазара на мобилни устройства, а големите ИТ разработчици концентрират усилията си, за да предложат най-атрактивния продукт на пазара. Toshiba също се намесва в тази битка с предлагането на модела Portege Z10t, който работи под управлението на операционна система Windows 8.

Устройството е снабдено със сензорен 11,6-инчов дисплей с резолюция 1920×1080 пиксела (формат Full HD). Благодарение на докинг станцията, оборудвана с клавиатура с подсветка и тъчпад, компютърът може да се използва и като ултрабук. 


Toshiba представи хибридния таблет Portege Z10t

© Computer World, Computerworld.bg

Toshiba предлага модификации на Portege Z10t с процесори Intel от сериите Core i3, Core i5 и Core i7. Налице е твърдотелен носител, адаптер за безжична свързаност Wi-Fi (802.11a/b/g/n) и Bluetooth 4.0, както и слот за microSD.

Таблетът разполага с USB 3.0 и HDMI портове, а докинг станцията е снабдена с USB, D-Sub, HDMI и Ethernet интерфейс. Опционално новият пордукт може да бъде снабден с 3G модул за работа в мобилни мрежии, както и с WiDi комуникация за безжичен трансфер на изображението от компютъра към телевизор с висока резолюция. Размерите на устройството са 299×220,5×16,9 мм. За момента няма информация за ориентировъчната цена на Portege Z10t. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X