Компютърен Хардуер

Xerox обяви печатната платформа iGen4 Diamond Edition

Computer World

Xerox обяви нова генерация на своята популярна дигитална печатна платформа Gen4, която е наречена Xerox iGen4 Diamond Edition. При нея задаването на задачи за печат е улеснено, а производствените срокове по-кратки, което дава на печатарите повече ползи при производство на брошури, каталози, списания и печат на директна поща, твърдят от компанията.

Оттам псочват, че новият iGen4 предлага прецизен печат с постоянство на цветността при изображенията и гарантира, че цветовете от първото отпечатано копие ще бъдат същите като тези при последното, което е много важно при поръчки за производство на корпоративни материали.

Много от оптимизациите на iGen4 Diamond Edition включват автоматизираните функции от пресата Xerox iGen 150, в това число 26-инчовия стакер и поддръжка на цветовата гама, което спестява ръчния труд при анализ на цветовете.


Xerox обяви печатната платформа iGen4 Diamond Edition

© Computer World, Computerworld.bg

Подобренията при iGen4 Diamond Edition ще бъдат налични и за всички потребители на iGen4, в това число:

  • Автоматична настройка Image-to-Paper – ръчните настройки са заменени с автоматични предложения, изпитана процедура, която отнема по-малко време и намалява времеемките настройки по въвеждане на хартията.

  • IntegratedPLUS финиш решение за брошури – използвайки JDF технология, производството на комплексни брошури е опростено до заявка на задачата с натискането на един бутон и предпечат чрез автоматизирана финиш настройка.

  • Автоматизирано изпълнение на поръчки – благодарение на StoreFlow, web-to-print софтуер от компанията на Xerox - XMPie, потребителите могат да реализират B2C продажби и B2B портали за “ordering static” за персонализирани печатни копия. Процесът на предпечат на файловете може да бъде автоматизиран като FreeFlow Process Manager бъде интегриран към StoreFlow.

  • Повишена ефективност – дори с EFI Fiery Controller или Xerox FreFlow Controller, iGen4 Diamond Edition повишава ефективността, тъй като е съвместим с различни решения за управление на потока от задачи.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X