Компютърен Хардуер

Zebra обяви първия си 300-метров термотрансферен настолен етикетен принтер

Computer World

Zebra Technologies обяви термотрансферния настолен етикетен принтер GT800, който е подходящ за приложения с ниско до средно натоварване, където пространството е ограничено. Сферите, за които е предназначен са: здравеопазване, производство, търговия и логистика.GT800 поддържа както 74, така и 300 метрови термотрансферни ленти, като този модел е всъщност е първия 300-метров термотрансферен настолен етикетен принтер на Zebra. 

Комуникационните възможности на принтера включват: USB, сериен и паралелен, както, а опционално може да се добави 10/100 Ethernet интерфейс. Принтерът поддържа едновременно EPL2 и ZPL II програмни езици, Unicode и ZBI 2.0 като опция.

GT800 печата със скорост до 127 мм/сек. и разполага с мощен процесор, правейки отпечатването на етикети бърз и лесен процес, твърдят от компанията. Разширеният капацитет за зареждане на термотрансферни ленти в комбинация с интуитивния дизайн и надеждност правят принтера подходящо решение за търговски приложения. Zebra GT800 поддържа разнообразни консумативи с ширина до 114 мм.

http://barcodes.bg

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X