Компютърен Хардуер

Transcend представи нова супербърза 64GB microSDXC карта клас UHS-I

Владимир Владков

Трансфер на големи файлове със скорост до 45 MB в секунда и съхранение на 16 часа видео с HD качество обещава новата microSDXC карта на Transcend Information. Компанията обяви новия си продукт от клас UHS-I (Ultra-High Speed Class 1 ), който е с капацитет 64 GB. Именно картите от този клас осигуряват супербързия пренос на големите файлове, който е подходящ за потребители, търсещи добра производителност от мобилните си устройства.

Серията карти Premium Series microSDHC/SDXC UHS-I на Transend включва модели с капацитет от 8GB до невероятните 64GB, които могат да се ползват в редица мобилни продукти като смартфони, таблети, видеокамери и други портативни устройства.

„Новата 64GB карта microSDXC може да запише над 10 000 jpeg снимки, снимани с 12 Mpx камера, като всеки файл е с големина 6MB, общо 16 часа видеозаснемане с резолюция 1920x1080 и компресирано с H.264 AVC, или над 1200 мултимедийни приложения, всяко с големина 50MB", обясняват от производителя.

Освен огромният капацитет, важен фактор за мобилните потребители е и бързата работа. Оборудвана с интерфейса от ново поколение UHS-I interface, новата карта microSDXC предлага до 300 пъти по-висока скорост на обмен, което е изключително важно при ползване на мобилни приложения, обръщащи се често към паметта, както и при заснемането на висококачествено видео.

Към картата Transcend предлага и безплатно сваляне на приложението си RecoveRx™, който според компанията представлява ефективно средство за връщане на случайно изтрити или загубени файлове. Препоръчителната цена на новата карта 64GB microSDXC UHS-I е $109, а гаранцията е според условията на обновената програма на Transcend „Lifetime Warranty".

Цената на 32GB версия на Тranscend SDHC Class 10 UHS-I в българските онлайн магазини е от порядъка на 70 лв. с ДДС.

CW/Б 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X