Компютърен Хардуер

Lenovo увеличава All-in-One предложенията си с модела ThinkCentre Edge 62z

Computer World

Компанията Lenovo обяви настолния компютър ThinkCentre Edge 62z, който спада към категорията на “всичко в едно” (All-in-One) РС-тата. Моноблокът се предлага с 22-нанометров Core i3 чип от трето поколение (Intel Ivy Bridge). Обемът на оперативната му памет достига 8 GB, а капацитетът на твърдия диск е в рамките на един терабайт.

Мониторът на ThinkCentre Edge 62z е с диагонал 18,5 инча, но резолюцията за момента не се уточнява от производителя. За обработката на графиката отговаря вграден графичен контролер на Intel. 
Компютърът разполага с многоформатна DVD записвачка, уеб камера, стерео говорители, както и шест USB 2.0 порта. PC моноблокът работи под управлението на операционна система Windows 7 Professional. Моделът ще се предалга на ориентировъчна цена 550 долара. 

Припомняме, че според анализаторите от IDC за последното тримесечие на миналата година (IDC Q4 2012 PC Tracker, 16 януари 2013) Lenovo заема втора позиция на пазарите в Европа, Близкия Изток и Азия с 11,1% дял на компютърния пазар. В рамките на региона компанията заема челна позиция на пазари като Германия, Русия, Дания и Ливан.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X