Компютърен Хардуер

Умни часовници ще нахлуят на пазара в EMEA

Computer World

Connectedevice е една от стотиците марки за ИКТ и потребителска електроника, които ще бъдат представени в Монако по време на изложението за водещи дистрибутори и купувачи на дребно от региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). Connectedevice ще участва на изложението DISTREE EMEA 2013, за да изгради канали за два свои нови продукта - Cookoo – „свързаният“ часовник, и FlowerPower, мобилно енергоспестяващо зарядно, създадено от Osungo, съобщава http://www.channelemea.com.

“Търсим дистрибутори и ритейлъри и възнамеряваме да изградим канал за търговия на дребно в целия регион на EMEA”, заяви Уили Вонг, търговски мениджър в Connectedevice.

Cookoo е дизайнерски часовник, който се свързва с iPhone и показва информация на китката на потребителя, включваща уведомления, напомняния и дейности, изискващи употребата на един бутон. Cookoo използва Kickstarter като платформа за набиране на първоначален капитал, натрупвайки над US$300 000 от 2 560 поддръжници.

“Cookoo работи със свободни приложения, достъпни от App Store, чрез които потребителите могат да настроят онова, което ги интересува. Категорията „умни часовници“ изживява своя върховен миг и Cookoo предлага най-добрата цена в тази категория”, категоричен е Вонг.


Умни часовници ще нахлуят на пазара в EMEA

© Computer World, Computerworld.bg

“FlowerPower е нова колекция от декоративни енергоспестяващи мобилни зарядни устройства. FlowerPower осигуряват най-ниското в света потребление на енергия. Те са съобразени и с новите европейски регулации, които предстои да влязат в сила от юни 2013 г.”, допълва Вонг.

“Ние вече сме установили някои дистрибуторски канали в държави от региона на EMEA, но искаме да разширим нашия обсег с тези два нови продукта – каза Вонг – Западна Европа, Централна Европа и Източна Европа представляват най-големите възможности за постигане на растеж за нас.”

Компанията Connectedevice се развихря в производството на умни часовници с марката Cookoo и Вонг вярва, че и пред дистрибуторите се откриват възможности да се позиционират в тази динамична продуктова категория. Производителят предлага последователни маржове в съответствие с индустриалните стандарти и осигурява партньори с MDF, point-of-sales (POS) материали и маркетингова подкрепа.

“Обикновено работим с един дистрибутор за регион и за канал, обяснява Вонг - Каналите, които целим да намерим, са потребителска електроника, подаръци и дизайн, часовници и специалисти по мобилни устройства.”

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X