Компютърен Хардуер

CES 2013: HP представи два тънки ноутбука с AMD процесори

Computer World

HP представи по време на изложението CES 2013 двата ноутбука Pavilion Sleekbook, и Pavilion TouchSmart Sleekbook с процесори AMD Trinity. Новите модели са част от много популярната серия Pavilion. Добре е да се отбележи, че в един от тях (благодарение на приставка наречена TouchSmart) е наличен сензорен дисплей.
И Pavilion Sleekbook, и Pavilion TouchSmart Sleekbook са снабдени с дисплеи с диагонал 15,6-инча и резолюция 1366х768 пиксела. В лаптопите е наличен тракпад с поддръкта на жестове и технологията CoolSense. Останалите параметри се различават. 

Pavilion Sleekbook е базиран на процесор AMD A8, разполага с 6 GB оперативна памет, твърд диск с обем 500 GB, а дебелината на корпуса е 23 мм.Pavilion TouchSmart Sleekbook идва с чип AMD A6 или по-висок модел, 4 GB оперативна памет и твърд диск с капацитет 750 GB. Дебелината на корпуса на този модел е 21 мм.
Pavilion Sleekbook трябва да се появи на пазара още през януари т.г.  на цена 499 долара, а Pavilion TouchSmart Sleekbook ще бъде достъпен през февруари. Неговата цена започва от 699 долара.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X