Компютърен Хардуер

Новите многофункционални устройства на Lenovo са вече в България

Computer World

Lenovo обяви, че новите многофункционални устройства, създадени за работа с Windows 8/RT, вече са налични в България. 

IdeaPad Yoga 11

IdeaPad Yoga 11

е най-тънкият многофункционален персонален компютър в света, с дебелина от 15,6 мм, твърдят от компанията. 11,6-инчовият екран и 13-часовият живот на батерията го правят удобен за работа в движение. Според информация от Lenovo благодарение на NVIDIA Tegra 3 – единственият четириядрен процесор за работа с Windows RT в света, с Yoga 11 потребителите могат да гледат филми в HD качество, да играят игри, да се свързват към Интернет и да останат продуктивни с приложенията за Microsoft Office през целия ден. Моделът работи в нови режими: прехвърлете клавиатурата зад екрана в режим Stand, за да гледате филми или снимки; прегънете устройството във формата на палатка в режима Tent, за игри или видео-чат. IdeaPad Yoga 11 е наличен на пазара на цена от 1599 лв. с ДДС.

ThinkPad Twist 

Можете да го използвате като ултрабук компютър, както и да го превърнете в подвижен таблет. 12,5-инчовият модел предлага висока производителност на бизнес клиентите,благодарение на трето поколение Intel Core i7 процесори. Налице са опции за ъпгрейд на паметта до 500 GB или до 128 GB SSD дисково пространство и др. Моделът може да работи с Windows 8 Pro ОС, а освен това той идва със специални софтуерни решения за малкия бизнес, като Lenovo Solutions for Small Business, базиран върху Intel Small Business Advantage и Lenovo Cloud Storage от SugarSync. 


Новите многофункционални устройства на Lenovo са вече в България

© Computer World, Computerworld.bg

ThinkPad Twist 

IPS дисплеят предлага висока яркост (350nit), налична е и аудио система Dolby Home Theatre. ThinkPad Twist идва с mini-HDMI и DisplayPort интерфейси. Подобно на Yoga, Twist също преминава в нови режими като например Stand – добра позиция за работа в екип, заради мултитъч екрана му.  ThinkPad Twist е в търговската мрежа на цена от 2499 лв. с ДДС.


Новите многофункционални устройства на Lenovo са вече в България

© Computer World, Computerworld.bg

ThinkPad Tablet 2,

който беше представен в края на октомври, ще бъде наличен в България през следващото тримесечие. Моделът е създаден за работа с Windows 8 и работи със CPU технология от ново поколение от Intel. Този мултифункционален таблет може да осигури 10-часова самостоятелна работа на батерията само с едно зареждане. Моделът тежи 600 грама и е по-лек от своя основен конкурент. ThinkPad Tablet 2 идва с опционален стилус за точно въвеждане на информация и 3G безжична връзка, която ви дава възможност да останете свързани към интернет и продуктивни по всяко време. Моделът поддържа приложения за Windows 8, както и познатите приложения за настолен компютър. Потребителите могат да работят с таблета така, както предпочитат. За това помагат мултитъч опцията, стилусът за записки, както и опционалните ThinkPad Tablet 2 клавиатура и докинг станция, които доближават изживяването до това при работа с компютър. ThinkPad Tablet 2 предлага уникални възможности за управляемост, сигурност и поддръжка, които са в помощ на IT мениджърите. 

Новите устройства 

идват с пълен набор услуги от Lenovo, включително гаранция за сервизно обслужване в дома или на работното място на потребителите. Допълнително, към избрани продукти е включена и гаранция за обслужване при инциденти, като разлята течност, токов удар или повреда на екрана. ThinkPad Twist идва с пълен пакет услуги от Lenovo, предназначени за малкия бизнес. Потребителите могат да избират от следните програми за ъпгрейд на гаранционното обслужване: защита при инцидентни повреди, защита на дисковото пространство и други. Експертите от отдел „Поддръжка” на Lenovo са на разположение за въпроси по телефон, както и за диагностика от разстояние за максимален комфорт на потребителите.   

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X