Компютърен Хардуер

Глобул пусна лаптоп на Lenovo с Windows 8 и подаръци

Владимир Владков

Лаптопът Lenovo IdeaPad Z500 с новата операционна система Windows 8 и в комплект със специални подаръци - луксозни слушалки Lenovo и лимитирана коледна колекция 8 GB USB флаш памет, ще се появи в магазините на Глобул, съобщиха от оператора.

Lenovo IdeaPad Z500 е с олекотен корпус и удобна клавиатура. Той е част от най-новата линия на Lenovo и притежава двуядрен процесор Intel Pentium процесор, 6 GB RAM, 1024GB твърд диск и графична карта NVIDIA GeForce GT635M с 2 GB собствена памет, както и 15,6" LED екран с HD резолюция и DVD записващо устройство.

Лаптопът се отличава с вградени тонколони и технология Dolby Home Theater, която осигурява брилянтно аудио изживяване и подсилен басов звук, коментират от Глобул. Интелигентният мултитъч тъчпад е оптимизиран за Windows 8, а възможностите за връзка включват Wi-Fi, HDMI изход и порт USB 3.0.

Глобул продава Lenovo IdeaPad Z500 в два цвята на шасито – емайлово бял и тъмен шоколад - на цена 49,9 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментна програма за мобилен интернет GoWeb Unlimited.

CW/Б 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X