Компютърен Хардуер

HP SpectreONE – РС моноблок с Windows 8 и безжичен тракпад

Computer World

Hewlett-Packard официално обяви ново попълнение в портофолиото си компютри от типа „всичко в едно“. То е представено от премиум модела SpectreONE, разполагащ с 23,6-инчов дисплей с Full HD резолюция, безжична клавиатура и работещ под управлението на операционна система Windows 8, която ще бъде обявена официално на 26 октомври тази година.

Интересна подробност (ако може да се нарече подробност) е наличието на безжичен тракпад в комплекта към SpectreONE, който трябва да замести работа със стандартна мишка. Самият PC моноблок е базиран на процесор Intel Core от трето поколение с архитектура Ivy Bridge. Дебелината на дисплея на SpectreONE е само 11,5 милиметра.


HP SpectreONE – РС моноблок с Windows 8 и безжичен тракпад

© Computer World, Computerworld.bg

Новият настолен компютър включва дискретна графика NVIDIA с 1 GB видеопамет, Gigabit Ethernet мрежови контролер, Wi-Fi.802.11n адаптер за безжична свързаност и NFC чип. Налични са по два USB 2.0 и USB 3.0 порта, HDMI интерфейс, уеб камера HP TrueVision с висока резолюция и технологията Beats Audio за подобрен звук.

Опционално от HP предлагат системата ExpressCache за по-бързо зареждане на програмите и твърдотелен носител. В продажба новият моноблок се очаква в САЩ през ноември, а препоръчителната цена на базовата конфигурация започва от $1299.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X