Компютърен Хардуер

Samsung попълни серията “умни” фотокамери с модела MV900F

Computer World

Samsung Electronics представи MV900F - най-новото попълнение към серията “умните” (smart) фотокамери с Wi-Fi връзка. Фотоапаратът е наследник на успешния модел MV800 и притежава 3,3-инчов, въртящ се на 180 градуса дисплей, който позволява добра видимост при снимането на автопортрети и кадри от различни ракурси.

Новият MV900F има 25 мм широк обектив с максимално f-число F2.5 и BSI CMOS матрица с разделителна способност от 16,3 мегапиксела. Новият продукт предлага няколко опции за автоматични корекции. Beauty Palette позволява на потребителите да избират между 10 различни опции за грим, които да направят образа по-мек, по-ярък или да добавят цвят към профилните снимки директно от самата камера.


Samsung попълни серията “умни” фотокамери с модела MV900F

© Computer World, Computerworld.bg

Тя предлага функцията Guesture Shot за разпознаване на жестове, с която потребителите контролират камерата от разстояние. Зумът се настройва с едно кръгово движение на ръката. Когато всички са по местата и са готови за снимка, при команда с ръката нагоре – надолу, камерата снима сама.Чрез Low Light Shot, фотоапаратът преценява автоматично какви настройки да използва за по-добър кадър. Тази функция прави едновременно 3 снимки и ги наслагва една върху друга, така че да компенсира размазването и шума, които обикновено се появяват при снимане в нискоосветена среда. Функцията Motion Photo комбинира кадри с динамични филми.


Samsung попълни серията “умни” фотокамери с модела MV900F

© Computer World, Computerworld.bg

Ново допълнение към “умните” камерите на Samsung включва Wi-Fi функционалности за свързване със социалните мрежи и други устройства. С натискането на SMART LINK бутон, или чрез лесния за навигиране тъч екран, споделянето и сигурното съхраняване на снимки е винаги лесно, без необходимост от кабели.
Фотоапаратът снима видео във Full HD резолюция от 1920х1080 с 30 кадъра в секунда. Потребителите създават фотографии, в които сякаш времето е спряло, а обектът на снимане се превръща в центъра на внимание, помахвайки измежду „замръзналата“ тълпа на улицата.Фотоапаратът е наличен в четири различни цвята – бял, черен, розов и червен.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X