Компютърен Хардуер

Официално таблетът ASUS Transformer Pad Infinity стъпи у нас

Computer World

Таблет ASUS Transformer Pad Infinity с операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich и Full HD Super IPS+ дисплей бе официално представен у нас.  Още с дебюта си на тазгодишното Consumer Electronics Show (CES 2012), ASUS Transformer Pad Infinity привлече вниманието с това, че е първият в света Full HD Android таблет. 

Той постави нови стандарти в мобилните забавления с Corning Gorilla Glass 2 технология, аудио ASUS SonicMaster и тънък дизайн, поднесен в изящен метален корпус. Подвижната докинг станция на ASUS Transformer Pad Infinity превръща таблета в пълнокачествено функциониращ лаптоп за секунди. В съчетание с докинг станцията, таблетът получава QWERTY клавиатура, тъчпад, USB и SD порт, както и цели 14 часа без зареждане.


Официално таблетът ASUS Transformer Pad Infinity стъпи у нас

© Computer World, Computerworld.bg

В сърцето на Transformer Pad Infinity се крие четириядрен Tegra 3 процесор от NVIDIA, който пък от своя страна включва и 12-ядрен GeForce графичен процесор. Допълнително ядро пести живота на батерията и поддържа функции като активен standby, музика и видео, без да затруднява работата на операционната система и приложенията. Четириядреният процесор работи на честота от 1.6GHz и осигурява Full HD изживяване с широкият зрителен ъгъл от 178°. 

Дизайнът на Transformer Pad Infinity следва дзен-философията на ZENBOOK и Transformer Pad Prime с техните концентрични кръгове и метален завършек. Предлага се в два цвята: Amethyst Gray и Champagne Gold. Благодарение на алуминиевия си корпус, Transformer Pad Infinity е дебел 8,5 мм и тежи 598 гр., а в съчетание с докинг станцията, той се превръща в напълно функционално устройство с допълнителни 14 часа за работа без зареждане. QWERTY клавиатурата и мултитъч тъчпадът осигуряват преживяване, сравнимо с това на пълноценен преносим компютър, а USB портът и SD слотът дават допълнителни опции за бизнес-ориентираните потребители.

Неговата 8-мегапикселова задна камера с авто-фокус и LED светкавица прави брилянтни снимки, благодарение на апертура F2.4, задноосветен CMOS сензор и touch-to-focus възможности за настройка на дълбочината и редуциране на околния светлинен шум, твърдят от ASUS. Задната камера има възможност за заснемане на Full HD 1080p видео (30fps), докато 2-мегапикселовата предна камера е подходяща за видео разговори. С вградена памет от 32GB или 64GB и доживотен 8GB абонамент за ASUS WebStorage, собствениците на Transformer Pad Infinity ще могат да съхраняват и споделят своите спомени навсякъде, по всяко време.

С операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ASUS Transformer Pad Infinity предлага големи възможности за мултитаскинг, множество полезни нотифкации и опции за персонализация на екрана, възможности за промяна на иконите и интерактивност, подчертават от технологичния гигант.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X