Компютърен Хардуер

НР добавя мултитъч възможности на тънките си клиенти

Computer World

HP обяви, че ще предложи Windows Embedded Standard 7 Premium (WS7p) върху тънките си клиенти за потребителите, които искат да разширят употребата на мултитъч приложения, в т.ч. рекламни табла, както и терминали за търговия на дребно и банкови услуги на самообслужване. Предложенията за виртуализация на HP са били представени по време на изложението Microsoft TechEd 2012, 11-14 юни в Орландо, Флорида, и предстои да бъдат изложени на TechEd Europe 2012, 26-29 юни, в Амстердам.

Тънкият клиент HP t610 Flexible Thin Client ще бъде първият продукт с WS7P, предоставящ повишена сигурност за ограничаване на достъпа, разширени мултимедийни възможности и по-ефективно управление на мрежата.Добавянето на сензорни екрани, които могат да бъдат управлявани с помощта на тънки клиенти отваря врати за редица нови категории устройства и бизнес възможности, използващи тънките клиенти, твърдят от компанията.


НР добавя мултитъч възможности на тънките си клиенти

© Computer World, Computerworld.bg

Обезпечаването на мобилността на работната сила може да бъде постигнато с технологията DirectAccess без необходимостта от VPN. Това, от своя страна, предоставя на отдалечените потребители сигурен достъп до фирмените ресурси. Бизнесът вече може лесно и по-добре да персонализира и контролира политиките с WES-базираните тънки клиенти на HP.
Освен това Windows Embedded Standard 7 WS7P предоставя многоезични възможности, позволяващи на потребителите да избират предпочитания от тях език на дисплея, както и по-лесно да инсталират набор от различни езици, което е идеално за многоезични настолни компютри.

Други функции, които тънките клиенти на HP ще предоставят с WS7P, включват BranchCache за WAN оптимизация, спомагаща за по-бързата реакция на приложенията в мрежата и давайки възможност на служители, които работят в отделните офиси да имат същото потребителско преживяване, като служителите в централния офис на компанията.Windows Embedded Standard 7 WS7P вече е наличен и ще се предлага предварително инсталиран върху серията тънки клиенти HP t610 Flexible.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X