Компютърен Хардуер

Logitech официално представи новите си таблет аксесоари у нас

Computer World

На специално събитие Logitech представиха своите аксесоари за таблет, които до броени дни ще бъдат достъпни за българските фенове на марката. Основната концепция на събитието бе, че аксесоарите на компанията подобряват усещането ни от работата с таблета.

Всеки един продукт беше показан в съчетание с таблет и с демонстрация на още една интересна комбинация. Например устройството Logitech Mini Boombox, което представлява компактна озвучителна система за музика, филми и разговори, бе представено като подходящия аксесоар за лятото.


Logitech официално представи новите си таблет аксесоари у нас

© Computer World, Computerworld.bg

Специален фокус беше отреден на клавиатурите за таблети на Logitech – Logitech Tablet Keyboard, Logitech Keyboard case, Logitech Fold-up Keyboard. Тези аксесоари са се превърнали в задължителни за всички потребители на таблети, които искат бързо и лесно да свършат своята работа – било то с писане на е-mail-и, изготвяне на оферти или ежедневна комуникация, твърдят от компанията.


Logitech официално представи новите си таблет аксесоари у нас

© Computer World, Computerworld.bg

Стефана Здравкова, търговски директор на Logitech за България, представи аксесоарите за I-pad на Logitech

„Съвременните таблети бързо намериха място в живота и сърцата ни заради уникалната комбинация от качества, които предлагат. Ние в Logitech вярваме, че можем да направим тези устройства още по-удобни и полезни – каза търговският директор на Logitech за България Стефана Здравкова. - На пръв поглед идеята ни е много проста – да предложим продукти, които по идеален начин допълват вашия таблет, независимо за какво го използвате. Когато разгледате продуктите по-внимателно, ще се убедите, че в тях е вложен не само дизайн от високо ниво, но и голяма доза иновативност, както и разбира се, емоция.”

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X