Компютърен Хардуер

Logitech добави аксесоар за iPad със соларно захранване на клавиатурата

Computer World

Logitech обяви разширяването на своите линии от соларни и таблет аксесоари с Logitech Solar Keyboard Folio. Създадена за новият таблет iPad от трето поколение, както и за iPad 2, ултра тънката клавиатура, която служи и за обвивка тип „книга“, предлага стилен дизайн със защита, който включва соларни панели за захранване, подчертават от компанията.

Подобно на соларните клавиатури на Logitech за Mac и PC, Logitech Solar Keyboard Folio има слънчеви клетки, които зареждат вградената Bluetooth клавиатура при всякаква светлина, независимо дали в помещения или на открито. Когато е напълно заредена, батерията издържа до две години, дори в пълна тъмнина (при средно използване по два часа на ден).


Logitech добави аксесоар за iPad със соларно захранване на клавиатурата

© Computer World, Computerworld.bg

Logitech Solar Keyboard Folio може да стои в две позиции, така че когато използвате вашия iPad, можете да избирате най-добрия ъгъл на наблюдение. При първата позиция - използвате пълноцнно клавиатурата на аксесоара. При поставяне на iPad-а в определена позиция, първият ред от клавиатурата се превръща в контролен панел за управление на възпроизвеждането и силата на звука, така че можете да пускате, спирате и променяте силата на звука на мултимедийни файлове.


Logitech добави аксесоар за iPad със соларно захранване на клавиатурата

© Computer World, Computerworld.bg

Аксесоарът има и бърза функция за включване/изключване, която автоматично събужда iPad-а при отваряне и съответно го вкарва в режим на готовност при затваряне.Размери на новия продукт са 428х17,8х253 мм, а теглото му е 460 гр. Продуктът се предлага с  2-годишна ограничена хардуерна гаранция. Аксесоарът Logitech Solar Keyboard Folio се очаква да бъде наличен в Европа в началото на май 2012 г., на препоръчителна крайна цена от 129 евро.





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X