Компютърен Хардуер

Motorola DS3500-ER – баркод скенер с разширен обхват до 9,14 метра

Computer World

Складовите пространства често се оказват предизвикателство, що се отнася до обезпечаването им с устройства за събиране на данни. Именно за такива случаи е създаден новият баркод скенер на Motorola Solutions – DS3500-ER, чиито разширен обхват до 9,14 метра го прави подходящо решение за приложение в складове, дистрибуционни центрове, производствени предприятия и големи търговски вериги.

С новото устройство служителите могат да сканират всеки баркод, без значение дали е на сантиметри от тях или е на най-високия рафт в склада. Освен това, не се налага прецизно насочване на скенера към баркода – той работи без значение от ъгъла и ориентацията. DS3500-ER разчита както линейни, така и намиращите все по-широко приложение, двумерни баркодове. По този начин, посредством новия скенер на Motorola Solutions, се елиминира нуждата от закупуване на различни устройства за различните баркодове и дистанции, твърдят от компанията.


Motorola DS3500-ER – баркод скенер с разширен обхват до  9,14 метра

© Computer World, Computerworld.bg

Устройството бързо и лесно разчита баркодове дори върху опаковани с няколко слоя найлон кашони и артикули. За максимална продуктивност, служителите имат възможност да сканират без прекъсване като задържат бутона натиснат. Освен това, работата на DS3500-ER не се влияе от осветеността – той функционира както в мрачни помещения, така и при ярка слънчева светлина. Motorola DS3500-ER има IP65 степен на защита от прах и влага и понася до 4000 изпускания върху бетонова повърхност. Скенерът работи безотказно дори при силно запрашена или влажна среда, както и при екстремно ниски или високи температури, подчертават от разработчика.

Серията DS3500-ER ще се предлага у нас в два модела от дистрибутора Баркод Системи България:

  • DS3578-ER – безжичен скенер с Bluetooth комуникация

  • DS3508-ER – скенер с кабел

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X